eHerkenning voor een stichting

Je bent hier:

eHerkenning gebruiken als stichting, dat kan! Wij leggen u graag uit hoe.

eHerkenning voor stichtingen

Een vergunning of een subsidie aanvragen? Of een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) voor medewerkers? Dat doen stichtingen met eHerkenning. Vaak hebben ze daar meerdere middelen voor nodig, voor verschillende vestigingen. Met de Beheermodule van We-ID behoudt een stichting altijd het overzicht. 

Hebben stichtingen EH3 nodig?

Dienstverleners vragen steeds vaker om eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Zonder minimaal EH3 is het bijvoorbeeld niet mogelijk om in te loggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk voor uw btw-aangifte. Kiest u voor eHerkenning? Dan adviseren we u om direct een EH3-middel aan te schaffen. 

Hoe vraag ik voor een stichting eHerkenning aan?

De aanvraag van eHerkenning hetzelfde als de reguliere aanvraag. Met spoed een EH3-middel? Daarvoor bieden wij een spoedprocedure. Bel hiervoor met onze klantenservice (085-0239330) of bekijk onze spoedprocedure pagina.

Levert u het identiteitsbewijs of het rijbewijs aan, houd u er dan rekening mee dat u een kopie van de voor- én achterkant meestuurt. Bij een paspoort is de voorkant voldoende. Bekijk hier hoe u het identiteitsbewijs op een veilige en correcte manier kunt aanleveren.