We-ID: dé eHerkenningspecialist.

Je bent hier:

Als erkend aanbieder van eHerkenning helpen we organisaties al 10 jaar met eHerkenningsmiddelen van alle niveaus. Bij We-ID bent u aan het juiste adres voor een soepele aanvraag, uitgebreide informatie en een scherpe prijs.

Wie is We-ID

We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010!

Sinds maart 2020 zijn we onderdeel van Signicat, de Noorse Identity Specialist.

Meer dan 350 organisaties gebruiken onze gecertificeerde makelaar voor het online identificeren van meer dan 14 miljoen gebruikers.

Ruim 70.000 organisaties maken gebruik van onze software en eHerkenningsmiddelen voor het veilig inloggen bij publieke en private diensten. 70 procent van alle transacties binnen eHerkenning loopt via de software en infrastructuur van Signicat en We-ID.

Onze Missie

"Wij verbinden mensen en organisaties op een veilige en eenvoudige manier."

eHerkenning van We-ID was voorheen Connectis

Tot 1 februari 2020 waren wij actief in eHerkenning onder de naam Connectis. De reden dat wij een nieuwe naam hebben gekozen voor de eHerkenningsmiddelen, is dat wij onze klanten beter willen bedienen met een eigen merk, eigen benadering en eigen website. Onze insteek is om de informatie over eHerkenningsmiddelen zo duidelijk en transparant mogelijk te presenteren. Een website die volledig gewijd is aan eHerkenning draagt hieraan bij.

De naam We-ID bestaat uit ‘We’, dat staat voor samen, en ‘ID’, dat staat voor identificatie. Met een eHerkenningsmiddel van We-ID kunnen medewerkers van organisaties zich identificeren. Een eHerkenningsmiddel geeft de dienstverleners waar wordt ingelogd meer zekerheid dat de gebruiker die inlogt, is wie hij zegt dat hij is. Meer weten over de naamswijziging? Bekijk de veelgestelde vragen over de rebranding.

Neem contact op

Telefoon

Klantenservice eHerkenning
+31 (0)85-023 93 30

Maandag t/m vrijdag
9:00 tot 16:30 uur

E-mail

Contact klantenservice eHerkenning:

Contactformulier

Locaties

Nederland
We-ID eHerkenning
Postbus 18
8200 AA Lelystad

Kamer van Koophandel 24444001 Rotterdam
BTW NL819935177B01
NL86ABNA0253539552

Post

We-ID eHerkenning 
Aanvraagformulieren/ wijzigingsformulieren/ contracten etc.

We-ID eHerkenning
Postbus 18
8200 AA Lelystad

Let op: Dit postbus adres is niet geschikt voor koeriersdiensten, neem hiervoor contact op met de eHerkenning klantenservice.

Certificeringen

Veiligheid en continuiteit zijn onze hoogste prioriteit en daarom worden onze software en processen onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd.

Security

Wij leveren een bedrijfskritisch onderdeel van de IT infrastructuur van onze klanten. Wij werken daarom continu aan de veiligheid van onze infrastructuur.

Voorwaarden

Onze voorwaarden beschrijven de wederzijdse rechten en plichten die noodzakelijk zijn om op een veilige manier met elkaar samen te werken.

Vragen over de rebranding?

Heeft u voorheen een eHerkenningsmiddel van Connectis gehad en bent u benieuwd wat er nu precies voor u zal veranderen?