We-ID: dé eHerkenningspecialist

We-ID is dé eHerkenning specialist. Tot en met 2019 leverden wij eHerkenning onder de naam Connectis, dat werd opgericht in 2008. Samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) stonden wij aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010!

We-ID by Signicat

Sinds maart 2020 zijn we onderdeel van Signicat, de Noorse Identity Specialist.

Meer dan 350 organisaties gebruiken onze gecertificeerde makelaar voor het online identificeren van meer dan 14 miljoen gebruikers.

Ruim 70.000 organisaties maken gebruik van onze software en eHerkenningsmiddelen voor het veilig inloggen bij publieke en private diensten. 70 procent van alle transacties binnen eHerkenning loopt via de software en infrastructuur van Signicat en We-ID.

“Wij verbinden mensen en organisaties op een veilige en eenvoudige manier.”

We-IDentificeren

De naam We-ID bestaat uit ‘We’, dat staat voor samen, en ‘ID’, dat staat voor identificatie. Met een eHerkenningsmiddel van We-ID kunnen medewerkers van organisaties zich online identificeren. Een eHerkenningsmiddel geeft de dienstverleners waar wordt ingelogd meer zekerheid dat de gebruiker die inlogt, is wie hij zegt dat hij is.

Security & Certificering

Certificeringen

Veiligheid en continuïteit zijn onze hoogste prioriteit en daarom worden onze software en processen onafhankelijk gecontroleerd en gecertificeerd.

Security

Wij leveren een bedrijfskritisch onderdeel van de IT infrastructuur van onze klanten. Wij werken daarom continu aan de veiligheid van onze infrastructuur.

Voorwaarden

Onze voorwaarden beschrijven de wederzijdse rechten en plichten die noodzakelijk zijn om op een veilige manier met elkaar samen te werken.