eHerkenning: Veilige login voor ondernemers

Een parkeervergunning, subsidie of verzekering aanvragen? Met eHerkenning van We-ID regelen ondernemers dit veilig en snel online. Bekijk onze uitleg video hiernaast! 

Bekijk hier wat eHerkenning is en hoe u een eHerkenningsmiddel bij We-ID kunt aanvragen. 

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een gestandaardiseerd inlogsysteem waarop inmiddels ruim vierhonderd organisaties zijn aangesloten. Dat zijn met name overheidsinstanties, maar ook steeds meer publieke organisaties waaronder verzekeraars en pensioenuitvoerders.

eHerkenning kunt u vergelijken met DigiD, maar dan voor bedrijven. Ondernemers kunnen met een eHerkenningsmiddel bij aangesloten overheidsinstellingen en private dienstverleners inloggen en er vertrouwelijke gegevens mee uitwisselen. Hoe hoger het niveau van het middel, hoe meer gevoelige informatie u kunt uitwisselen.

Geen gedoe: met één digitale sleutel voortaan snel en efficiënt zaken doen.

Gemeenten

Belastingdienst

UWV

Justitie

Nederlandse voedsel en warenautoriteit

De voordelen van eHerkenning

Veilig

Inloggen met een eHerkenningsmiddel biedt zekerheid. De organisatie waar u bij inlogt weet zeker dat u het bent. U heeft de zekerheid dat de site waar u inlogt veilig en betrouwbaar is.

Flexibel

Inloggen met behulp van een sms-code, token of app? Als gebruiker kiest u zelf hoe u inlogt.

Gebruiksvriendelijk

Met één eHerkenningsmiddel logt u in bij ruim vierhonderd organisaties. Het is niet meer nodig om verschillende wachtwoorden en inlogcodes te onthouden.

Meer weten?

Meer weten over eHerkenning of een eHerkenningsmiddel aanvragen? Als marktleider op het gebied van eHerkenning helpt We-ID u graag.

Tarieven

EH2+

3 jaar

€ 16,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

Personen register

Mijn.RVO.nl

EH3

3 jaar

29,95

per jaar

Veel gebruikt voor:

Belastingdienst

Douane

UWV, DUO

Aanvraag meerdere KvK's

Geef uw medewerkers toegang tot een uitgebreide KVK-structuur.

Veel gebruikt voor:

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties

eHerkenning Ketenmachtigingen

Nederlandse bedrijven digitaliseren in een rap tempo. Dit leidt ertoe dat steeds meer zaken online geregeld worden. Onderling, en met de overheid.

U kunt als bedrijf hiervoor een tussenpartij inschakelen. Deze regelt namens u bijvoorbeeld de aanvraag van bouwvergunningen of parkeerontheffingen. De tussenpartij moet hiertoe uiteraard wel bevoegd zijn. Een ketenmachtiging via eHerkenning zorgt daarvoor.

Meer informatie over de Ketenmachtgingen en de aanvraagprocedure bij We-ID? Bekijk onze ketenmachtiging pagina en vraag direct een offerte aan.

eHerkenning per rechtsvorm

Eenmanszaak

Vereniging

Maatschap

Publieksrechtelijke rechtspersoon

Organisaties zonder KvK

Stichting

Besloten Vennootschap (BV)

CV, NV, Coöoperatie

Vennootschap onder Firma (VOF)

Kerkgenootschap