eHerkenning: Veilige login voor ondernemers

Je bent hier:

Een parkeervergunning, subsidie of verzekering aanvragen? Met eHerkenning van We-ID regelen ondernemers dit veilig en snel online.

Wat is eHerkenning?

eHerkenning is een gestandaardiseerd inlogsysteem waarop inmiddels ruim vierhonderd organisaties zijn aangesloten. Dat zijn met name overheidsinstanties, maar ook steeds meer publieke organisaties waaronder verzekeraars en pensioenuitvoerders.

eHerkenning kunt u vergelijken met DigiD, maar dan voor bedrijven. Ondernemers kunnen met een eHerkenningsmiddel bij aangesloten overheidsinstellingen en private dienstverleners inloggen en er vertrouwelijke gegevens mee uitwisselen. Hoe hoger het niveau van het middel, hoe meer gevoelige informatie u kunt uitwisselen.

Geen gedoe: met één digitale sleutel voortaan snel en efficiënt zaken doen.

De voordelen van eHerkenning

Veilig

Inloggen met een eHerkenningsmiddel biedt zekerheid. De organisatie waar u bij inlogt weet zeker dat u het bent. U heeft de zekerheid dat de site waar u inlogt veilig en betrouwbaar is.

Flexibel

Inloggen met behulp van een sms-code, token of app? Als gebruiker kiest u zelf hoe u inlogt.

Gebruiksvriendelijk

Met één eHerkenningsmiddel logt u in bij ruim vierhonderd organisaties. Het is niet meer nodig om verschillende wachtwoorden en inlogcodes te onthouden.

eHerkenningsniveaus en tarieven van We-ID

EH2+

3 jaar
€16,- per jaar

Veel gebruikt voor:

  • Personenregister
  • mijn.RVO.nl

Aanvraag meerdere KvK's

1 jaar
Offerte Aanvragen

Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur.

We-ID biedt ook eHerkenningsmiddelen aan op niveau EH2+ en EH4. U kunt kiezen voor contracten van 1 of 3 jaar. Voor meer informatie en een overzicht van al onze tarieven, kunt u onze tarievenpagina bekijken.

eHerkenning Ketenmachtigingen

Nederlandse bedrijven digitaliseren in een rap tempo. Dit leidt ertoe dat steeds meer zaken online geregeld worden. Onderling, en met de overheid.

U kunt als bedrijf hiervoor een tussenpartij inschakelen. Deze regelt namens u bijvoorbeeld de aanvraag van bouwvergunningen of parkeerontheffingen. De tussenpartij moet hiertoe uiteraard wel bevoegd zijn. Een ketenmachtiging via eHerkenning zorgt daarvoor.

Meer informatie over de Ketenmachtgingen en de aanvraagprocedure bij We-ID? Bekijk onze ketenmachtiging pagina en vraag direct een offerte aan.