We-ID Beheermodule: Eenvoudig beheer van eHerkenningsmiddelen

De We-ID Beheermodule biedt u één centrale beheeromgeving voor eHerkenning binnen uw organisatie. U kunt het zien als een online self-service portaal waarin u een overzicht heeft van alle eHerkenning gebruikers en de eHerkenning machtigingen binnen de organisatie.

Om gebruik te maken van de We-ID Beheermodule dient er ten minste één beheerder per KvK-nummer te worden aangesteld. Deze beheerder dient te beschikken over een eHerkenningsmiddel met minimaal betrouwbaarheidsniveau EH2+. Dit geldt ook als uw organisatie gebruik maakt van lagere eHerkenning betrouwbaarheidsniveau’s.

De voordelen van de We-ID Beheermodule

Altijd overzicht

Weet welke eHerkenningsmiddelen uw organisatie heeft aangeschaft en wat de status is van nieuwe aanvragen. Zie daarnaast per dienst wie gemachtigd zijn en welke machtigingen verlengd moeten worden.

 

Efficiënter werken

Voeg machtigingen toe voor meerdere gebruikers tegelijk. Ook het wijzigen of beëindigen van meerdere machtigingen regelt u in één handeling.

 

Fouten herstellen

Verkeerd e-mailadres of fout telefoonnummer opgegeven tijdens de aanvraag? Als beheerder kunt u dit eenvoudig aanpassen in de We-ID Beheermodule.

 

Altijd de regie

Eenvoudig machtigingen toevoegen, wijzigen, verlengen, of beëindigen of registeren van nieuwe gebruikers en beheerders. Met de Beheermodule is het niet meer nodig om formulieren uit te printen.

Facturatie op maat

Pas het rekeningnummer eenvoudig aan en geef automatische incasso's af. Via de We-ID Beheermodule wijzigt u in een handomdraai facturatiegegevens.

Meer weten

Benieuwd naar wat u nu allemaal precies kunt doen in de We-ID Beheermodule. Bekijk dan onze handeling.

Aanvraag meerdere KvK’s

Snel en gemakkelijk voor nieuwe collega’s en KvK-nummers meerdere aanvragen indienen? We-ID heeft hiervoor een nieuwe aanvraagmethode ontwikkelt. Via deze aanvraag kunt u in bulk medewerkers eHerkenningstoegang geven tot meerdere (2 of meer) KvK’s. Het doel van de meerdere KvK-aanvraag, is dat u eHerkenningsmiddelen van verschillende gebruikers kunt koppelen aan één of meerdere KvK-nummers. Dit zorgt voor een goed overzicht van uw volledige aanvraag zodat u niet alles los van elkaar hoeft aan te vragen.

Meer weten?

Meer weten over de We-ID Beheermodule of hulp nodig bij de aanvraag Meerdere KvK’s?
Wij helpen u uiteraard graag.