eHerkennings-overeenkomst
Opzeggen/beëindigen

Wilt u de overeenkomst die u met ons heeft voor eHerkenning opzeggen, dan kunt u dat doen op persoon of op bedrijf. Voor het opzeggen van het eHerkenningsmiddelen voor de gehele organisatie kunt u de opties bekijken op deze pagina. 

Opzeggen eHerkenningsovereenkomst van een organisatie en/of bedrijf

U wilt de overeenkomst die u met ons heeft voor eHerkenning opzeggen, dit kan de beheerder eenvoudig regelen in de We-ID Beheermodule. Voor meer instructies kunt u hier de handleiding vinden. 

Is er geen actieve beheerder, of heeft u geen toegang tot de Beheermodule, dan kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Hiermee worden alle eHerkenningsmiddelen die op het bedrijf staan geregistreerd beëindigd.

Wilt u de eHerkenningsmiddelen upgraden naar een hoger betrouwbaarheidsniveau dan is eerst opzeggen niet nodig. U kunt voor de betreffende persoon middels een nieuwe aanvraag het gewenste niveau aanvragen.

Bedrijf uitgeschreven uit KvK Handelsregister of failliet

Is uw bedrijf uitgeschreven uit het KvK Handelsregister of failliet verklaard? Vul het online opzegformulier in. Alle eHerkenningsmiddelen van het bedrijf worden beëindigd. Restitutie van kosten is hierbij echter niet mogelijk.

LET OP: De opzegging is onherroepelijk. Er kunnen geen eHerkenningsmiddelen meer worden aangevraagd.

Wijzigen bedrijfsgegevens

Wilt u uw bedrijfsgegevens en/of persoonsgegevens wijzigen, ga dan naar onze mutatiepagina.