Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

Onze certificeringen

Open identity exchange

Open Identity Exchange (OIX) is een non-profit organisatie waarin marktleiders uit diverse sectoren binnen vertrouwensnetwerken hun krachten bundelen. Het is het doel van de OIX de zakelijke, juridische en technische afspraken, zoals die voor elke federatie gelden, te standaardiseren, certificeren en verder uit te bouwen. Binnen Europa loopt Nederland voorop als het gaat om federatieve authenticatie. Wij leveren OIX-informatie over de ontwikkelingen binnen DigiD, eHerkenning en eID.

ISO 27001

Onze producten hebben informatiebeveiliging als belangrijkste aandachtspunt. Ze voldoen aan de hoogste standaarden op dit gebied. In 2011 is onze informatiebeveiliging gecertificeerd volgens ISO 27001. Dit houdt in dat ook de ondersteunende processen, de toegang tot uw gegevens en de continuïteit van onze dienstverlening geborgd zijn.

Erkend eHerkenningsmakelaar

Het Ministerie van Economische Zaken heeft ons gecertificeerd als officiële eHerkenningsmakelaar. Ook andere leveranciers erkennen de kracht van onze software, waardoor onze systemen het grootste gedeelte van alle inlogtransacties afhandelen. Voor meer informatie over de eHerkenningsmakelaar, bekijk de website van Signicat.