eHerkenning voor een CV, NV of Coöperatie

Heeft uw commanditaire vennootschap, naamloze vennootschap of coöperatie eHerkenning nodig? Als uw organisatie staat ingeschreven in het Handelsregister van de KVK kunt u bij We-ID terecht voor de aanvraag van het juiste middel. Ons advies is om direct te kiezen voor eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau 3. 

Heeft een CV, NV of coöperatie EH3 nodig?

Dienstverleners vragen steeds vaker om EH3, wat daardoor meer en meer de standaard wordt. Zonder eHerkenning op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 is het bijvoorbeeld niet mogelijk om in te loggen op het Werkgeversloket van UWV of Mijn Belastingdienst Zakelijk voor uw btw-aangifte. 

Hoe vraag ik voor een CV, NV of coöperatie eHerkenning aan?

De aanvraag van eHerkenning werkt hetzelfde als de reguliere aanvraag. U kunt hiervoor het juiste eHerkenning niveau kiezen en de aanvraag starten.

Levert u het identiteitsbewijs of het rijbewijs aan, houd u er dan rekening mee dat u een kopie van de voor- én achterkant meestuurt. Bij een paspoort is de voorkant voldoende. Bekijk hier hoe u het identiteitsbewijs op een veilige en correcte manier kunt aanleveren.

Tarieven EH3

EH3

1 jaar

€ 41,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

EH3

3 jaar

€ 29,95

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

Aanvraag meerdere KvK's

Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur.

Veel gebruikt voor:

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties