eHerkenning voor Vennootschap onder Firma (VOF)

Heeft u een vennootschap onder firma? Dan kunt u niet zonder eHerkenning. Met deze digitale sleutel heeft u toegang tot de online diensten van ruim 500 verschillende overheidsinstellingen en steeds meer particuliere dienstverleners.

Welk niveau heeft u nodig om in te loggen als VOF

Dienstverleners vragen steeds vaker om eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Zonder minimaal EH3 is het bijvoorbeeld niet mogelijk om in te loggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk voor uw btw-aangifte. Kiest u voor eHerkenning? Dan adviseren we u om direct een EH3-middel aan te schaffen.

Hoe vraag ik eHerkenning voor een Besloten Vennootschap aan?

De aanvraag van eHerkenning voor een Besloten Vennoortschap is hetzelfde als de reguliere aanvraag. Met spoed een eHerkenningsmiddel nodig? Daarvoor bieden wij een spoedprocedure. Bel hiervoor met onze klantenservice (085-0239330) of bekijk onze spoedprocedure pagina.

Levert u het identiteitsbewijs of het rijbewijs aan, houd u er dan rekening mee dat u een kopie van de voor- én achterkant meestuurt. Bij een paspoort is de voorkant voldoende. Bekijk hier hoe u het identiteitsbewijs op een veilige en correcte manier kunt aanleveren.

EH3 Tarieven

EH3

1 jaar

€ 41,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

EH3

3 jaar

€ 29,95

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

Aanvraag meerdere KvK's

Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur.

Veel gebruikt voor:

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties