eHerkenning voor organisaties een Vennootschap onder Firma (VOF)

Je bent hier:

eHerkenning gebruiken als Vennootschap onder Firma (VOF), dat kan! Wij leggen u graag uit hoe.

eHerkenning voor VOF’s

Heeft u een vennootschap onder firma? Dan kunt u niet zonder eHerkenning. Met deze digitale sleutel heeft u toegang tot de online diensten van ruim 500 verschillende overheidsinstellingen en steeds meer particuliere dienstverleners. 

Hebben VOF’s EH3 nodig?

Dienstverleners vragen steeds vaker om eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Zonder minimaal EH3 is het bijvoorbeeld niet mogelijk om in te loggen op Mijn Belastingdienst Zakelijk voor uw btw-aangifte. Kiest u voor eHerkenning? Dan adviseren we u om direct een EH3-middel aan te schaffen. 

Hoe vraag ik eHerkenning voor een Besloten Vennootschap aan?

De aanvraag van eHerkenning hetzelfde als de reguliere aanvraag. Met spoed een EH3-middel? Daarvoor bieden wij een spoedprocedure. Bel hiervoor met onze klantenservice (085-0239330) of bekijk onze spoedprocedure pagina.

Levert u het identiteitsbewijs of het rijbewijs aan, houd u er dan rekening mee dat u een kopie van de voor- én achterkant meestuurt. Bij een paspoort is de voorkant voldoende. Bekijk hier hoe u het identiteitsbewijs op een veilige en correcte manier kunt aanleveren.