Wat kost eHerkenning niveau 3 (EH3)?

Je bent hier:

Aan het gebruik van eHerkenning zijn kosten verbonden. Hoe hoog die kosten zijn, hangt af van het betrouwbaarheidsniveau en de looptijd van het contract. U kunt bij We-ID kiezen voor contracten met een looptijd van 1 of 3 jaar.

Wat kost een eHerkenningsmiddel op niveau 3?

Voor een eHerkenning EH3-middel met een looptijd van 1 jaar betaalt u 41,-. Voor 3 jaar bedraagt de prijs 89,85. Dat is slechts 29,95 euro per jaar. Daarmee behoren we tot de goedkoopste leveranciers van eHerkenning op de markt. De fysieke identificatie bij uitgifte is bij de prijs inbegrepen. Loggen gebruikers in met one-time passwords (OTP’s) in plaats van sms-codes? Dan betaalt u per wachtwoordgenerator (OTP-device) €40,- voor 3 jaar. 

1 jaar

EH3
€41,- per jaar

Veel gebruikt voor:

  • UWV, DNB, Douane
  • Overlijdensaangifte

Aanvraag meerdere KvK's

1 jaar
Offerte aanvragen

Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur.

We-ID biedt ook eHerkenningsmiddelen aan op niveau, EH2, EH2+ en EH4. U kunt kiezen voor contracten van 1 of 3 jaar. Voor meer informatie en een overzicht van al onze tarieven, kunt u onze tarievenpagina bekijken.

Wat zijn op niveau 3 de additionele kosten?

Er zijn geen eenmalige kosten verbonden aan de aanvraag en uitgifte van een EH3-middel. Ook de fysieke identiteitscontrole door een koerier is in de prijs inbegrepen. Mocht u de koerier missen en een nieuwe afspraak moeten maken, dan bedragen de extra kosten 17,50. Loggen gebruikers in met one-time passwords (OTP’s) in plaats van sms-codes? Dan betaalt u per wachtwoordgenerator 40,- voor 3 jaar 

Wat kost de spoedprocedure voor eHerkenning op niveau 3?

Binnen enkele uren een werkend eHerkenningsmiddel nodig? Het kan met de spoedprocedure. U betaalt afhankelijk van het type spoedverwerking 50 of 75 euro extra. Bel hiervoor met onze klantenservice: 085-0239330 of bekijk onze spoedprocedure pagina.  

Hoe vraag ik eHerkenning op niveau 3 aan?

Het aanvragen van een eH3 eHerkenningsmiddel doet u online via de website. Tijdens deze aanvraag worden bedrijfsgegevens gevraagd zoals bekend bij de Kamer van Koophandel. Zodra het aanvraagproces online is afgerond, stuurt u de gevraagde documentatie naar ons op waarna wij uw aanvraag in behandeling nemen. Wilt u nog meer informatie over de EH3 aanvraag, bekijk dan hier ons uitgebreide stappenplan waarin elke stap van het aanvraagproces wordt uitgelegd.