eHerkenning niveau 3: de kosten

Voor een eHerkenning EH3-middel met een looptijd van 1 jaar betaalt u 41,-. Voor 3 jaar bedraagt de prijs 89,85. Dat is slechts 29,95 euro per jaar. Daarmee behoren we tot de goedkoopste leveranciers van eHerkenning op de markt. De fysieke identificatie bij uitgifte is bij de prijs inbegrepen. Loggen gebruikers in met one-time passwords (OTP’s) in plaats van sms-codes? Dan betaalt u per wachtwoordgenerator (OTP-device) €40,- voor 3 jaar. 

EH3 de kosten

EH3

1 jaar

€ 41,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

EH3

3 jaar

€ 29,95

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

Aanvraag meerdere KvK's

Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur.

Veel gebruikt voor:

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties

We-ID biedt ook eHerkenningsmiddelen aan op niveau EH2EH2+ en EH4. U kunt kiezen voor contracten van 1 of 3 jaar. Voor meer informatie en een overzicht van al onze tarieven, kunt u onze tarievenpagina bekijken.

Vragen over de kosten van EH3

Wat zijn op niveau 3 de additionele kosten?

Eenmanszaak? Ondernemers met een eenmanszaak kunnen de DigiD-app blijven gebruiken. Geeft u als ondernemer met eenmanszaak toch de voorkeur aan eHerkenning? Let er dan op dat uw burgerservicenummer gekoppeld is aan het eHerkenningsmiddel.

Wat kost de spoedprocedure voor eHerkenning op niveau 3?

Binnen enkele uren een werkend eHerkenningsmiddel nodig? Het kan met de spoedprocedure. U betaalt afhankelijk van het type spoedverwerking Bel hiervoor met onze klantenservice: 085-0239330 of bekijk onze spoedprocedure pagina.

Hoe vraag ik eHerkenning op niveau 3 aan?

Het aanvragen van een eH3 eHerkenningsmiddel doet u online via de website. Tijdens deze aanvraag worden bedrijfsgegevens gevraagd zoals bekend bij de Kamer van Koophandel. Zodra het aanvraagproces online is afgerond, stuurt u de gevraagde documentatie naar ons op waarna wij uw aanvraag in behandeling nemen. Wilt u nog meer informatie over de EH3 aanvraag, bekijk dan hier ons uitgebreide stappenplan waarin elke stap van het aanvraagproces wordt uitgelegd.