eHerkenning niveau 2: de kosten

Wat kost een eHerkenningsmiddel op niveau 2 (EH2)? Voor een eHerkenning EH2-middel met een looptijd van 1 jaar betaalt u €17,-. Voor 3 jaar bedraagt de prijs €39,-. Dat is slechts €13,- per jaar. Daarmee behoren we tot de goedkoopste leveranciers van eHerkenning op de markt.

EH2 Tarieven

EH2

1 jaar

€ 17,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

MijnOverheid.nl

Tenderned

EH2

3 jaar

€ 13,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

MijnOverheid.nl

Tenderned

Aanvraag meerdere KvK's

Geef uw medewerkers toegang tot een uitgebreide KvK-structuur

Veel gebruikt voor:

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties

We-ID biedt ook eHerkenningsmiddelen aan op niveau EH2EH2+ en EH4. U kunt kiezen voor contracten van 1 of 3 jaar. Voor meer informatie en een overzicht van al onze tarieven, kunt u onze tarievenpagina bekijken.

Vragen over de kosten van EH2

Wat zijn de additionele kosten van EH2?

U betaalt alleen voor het gebruik van een EH2-middel. Er zijn geen eenmalige kosten verbonden aan de aanvraag en uitgifte. U dient wel stukken van de Kamer van Koophandel bij de hand te hebben voor de aanvraag zoals een digitaal gewaarmerkt uittreksel.

Wat kost de spoedprocedure voor eHerkenning op niveau 2?

Met spoed een EH2-middel nodig? Dan betaalt u 50 euro per KVK extra met een maximum van 3 eHerkenningsmiddelen. Of 75 euro extra als u de activatiebrief zelf ophaalt bij onze klantenservice in Lelystad. De activatiebrief per koerier laten bezorgen? Dan bedragen de additionele kosten 66 eurocent per kilometer gerekend vanaf Lelystad en retour.

Hoe vraag ik eHerkenning op niveau 2 aan?

eHerkenning op niveau 2, is op dit moment het eHerkenningsmiddel met het laagste betrouwbaarheidsniveau. U logt hiermee namelijk alleen in met een gebruikersnaam en wachtwoord. U kunt dit eHerkenningsniveau aanvragen via onze website. U doorloopt deze aanvraag volledig online. Meer informatie over wat u nodig heeft voor het aanvragen van een EH2-middel? Bekijk onze EH2 aanvragen pagina.