eHerkenning niveau 2+: de kosten

Aan het gebruik van eHerkenning zijn kosten verbonden. Hoe hoog die kosten zijn, hangt af van het betrouwbaarheidsniveau en de looptijd van het contract. U kunt bij We-ID kiezen voor contracten met een looptijd van 1 of 3 jaar.

Voor een eHerkenning EH2+-middel met een looptijd van 1 jaar betaalt u €19,75. Voor 3 jaar bedraagt de prijs €48,-. Dat is slechts €16,- per jaar. Daarmee behoren we tot de goedkoopste leveranciers van eHerkenning op de markt.

EH2+ Tarieven

EH2+

1 jaar

€ 19,75

per jaar

Veel gebruikt voor:

Personenregister

RVO.nl

EH2+

3 jaar

€ 16,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

Personenregister

RVO.nl

Aanvraag meerdere KvK's

Geef uw medewerkers toegang tot een uitgebreide KvK-structuur

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties

We-ID biedt ook eHerkenningsmiddelen aan op niveau EH2EH3 en EH4. U kunt kiezen voor contracten van 1 of 3 jaar. Voor meer informatie en een overzicht van al onze tarieven, kunt u onze tarievenpagina bekijken.

Vragen over de kosten van EH2+

Wat zijn op niveau 2+ de additionele kosten?

U betaalt alleen voor het gebruik van een EH2-middel. Er zijn geen eenmalige kosten verbonden aan de aanvraag en uitgifte. Loggen gebruikers in met one-time passwords (OTP’s) in plaats van sms-codes? Dan betaalt u per wachtwoordgenerator 40 euro voor 3 jaar.

Wat kost de spoedprocedure voor eHerkenning op niveau 2+?

Met spoed een EH2+-middel nodig? Dan betaalt u 50 euro per KVK extra met een maximum van 3 eHerkenningsmiddelen. Of 75 euro extra als u de activatiebrief zelf ophaalt in Lelystad. De activatiebrief per koerier laten bezorgen? Dan bedragen de additionele kosten 66 eurocent per kilometer gerekend vanaf Lelystad en retour.

Hoe vraag ik eHerkenning op niveau 2+ aan?

Laat uw e-mailadres achter op onze website en wij sturen u een link waarmee u de aanvraagprocedure voor een EH2+-middel start of vervolgt. Wilt u gebruikmaken van de spoedprocedure? Bel dan met onze klantenservice (085-0239330) of bekijk onze speciale pagina.