Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

11-01-2021

Nieuwe groepsfunctionaliteit voor Ketenmachtigingen in de We-ID Beheermodule

Vanaf vandaag is het mogelijk om groepen gebruikers aan te maken in onze Beheermodule voor Ketenmachtigingen. Dit is een zeer gewenste nieuwe functionaliteit, omdat het beheren en aanvragen van ketenmachtigingen in de Beheermodule hiermee een stuk eenvoudiger is geworden. Vooral voor grote organisaties brengt dit veel voordelen met zich mee.

Groepen aanmaken

U kunt vanaf nu groepen gebruikers, die al beschikken over een eHerkenningmiddel, aanmaken in de Beheermodule. Deze groep kunt u daarna koppelen aan de gewenste ketenmachtiging, hierdoor zijn in één keer alle gebruikers in deze groep gekoppeld aan deze ketenmachtiging. U hoeft dus niet meer handmatig elke gebruiker apart te koppelen aan iedere ketenmachtiging die u gebruikt.

Gebruikers aan groepen toevoegen of verwijderen

U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen uit een aangemaakte groep. De gekoppelde ketenmachtigingen worden dan automatisch verwijderd van of toegevoegd aan de gebruiker. Dit maakt het beheren van ketenmachtigingen voor veel organisaties een stuk eenvoudiger!

Hoe werkt het?

Het aanmaken en koppelen van groepen gebruikers is heel eenvoudig. Hoe u dit kunt doen staat beschreven in de vernieuwde Ketenmachtiging Beheermodule handleiding.

Meer informatie? 

Bekijk de We-ID Ketenmachtigingen pagina, neem contact op met sales@we-id.nl of bekijk de veelgestelde vragen

Ook interessant

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Vanaf 24 juni 2023 is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl.  Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten...

Vernieuwde We-ID website

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale...