11-01-2021

Nieuwe groepsfunctionaliteit voor Ketenmachtigingen in de We-ID Beheermodule

Vanaf vandaag is het mogelijk om groepen gebruikers aan te maken in onze Beheermodule voor Ketenmachtigingen. Dit is een zeer gewenste nieuwe functionaliteit, omdat het beheren en aanvragen van ketenmachtigingen in de Beheermodule hiermee een stuk eenvoudiger is geworden. Vooral voor grote organisaties brengt dit veel voordelen met zich mee.

Groepen aanmaken

U kunt vanaf nu groepen gebruikers, die al beschikken over een eHerkenningmiddel, aanmaken in de Beheermodule. Deze groep kunt u daarna koppelen aan de gewenste ketenmachtiging, hierdoor zijn in één keer alle gebruikers in deze groep gekoppeld aan deze ketenmachtiging. U hoeft dus niet meer handmatig elke gebruiker apart te koppelen aan iedere ketenmachtiging die u gebruikt.

Gebruikers aan groepen toevoegen of verwijderen

U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen uit een aangemaakte groep. De gekoppelde ketenmachtigingen worden dan automatisch verwijderd van of toegevoegd aan de gebruiker. Dit maakt het beheren van ketenmachtigingen voor veel organisaties een stuk eenvoudiger!

Hoe werkt het?

Het aanmaken en koppelen van groepen gebruikers is heel eenvoudig. Hoe u dit kunt doen staat beschreven in de vernieuwde Ketenmachtiging Beheermodule handleiding.

Meer informatie? 

Bekijk de We-ID Ketenmachtigingen pagina, neem contact op met sales@we-id.nl of bekijk de veelgestelde vragen

Ook interessant

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar over eHerkenning op Mijn Kadaster. Dit webinar vindt plaats op 10 juni 2024 om 13:00 uur en wordt gepresenteerd door Sam Ogilvie - Inside Sales. Datum: 10 juni 2024Tijd: 13:00 - 13:45 uurSpreker: Sam...