11-01-2021

Nieuwe groepsfunctionaliteit voor Ketenmachtigingen in de We-ID Beheermodule

Vanaf vandaag is het mogelijk om groepen gebruikers aan te maken in onze Beheermodule voor Ketenmachtigingen. Dit is een zeer gewenste nieuwe functionaliteit, omdat het beheren en aanvragen van ketenmachtigingen in de Beheermodule hiermee een stuk eenvoudiger is geworden. Vooral voor grote organisaties brengt dit veel voordelen met zich mee.

Groepen aanmaken

U kunt vanaf nu groepen gebruikers, die al beschikken over een eHerkenningmiddel, aanmaken in de Beheermodule. Deze groep kunt u daarna koppelen aan de gewenste ketenmachtiging, hierdoor zijn in één keer alle gebruikers in deze groep gekoppeld aan deze ketenmachtiging. U hoeft dus niet meer handmatig elke gebruiker apart te koppelen aan iedere ketenmachtiging die u gebruikt.

Gebruikers aan groepen toevoegen of verwijderen

U kunt altijd gebruikers toevoegen of verwijderen uit een aangemaakte groep. De gekoppelde ketenmachtigingen worden dan automatisch verwijderd van of toegevoegd aan de gebruiker. Dit maakt het beheren van ketenmachtigingen voor veel organisaties een stuk eenvoudiger!

Hoe werkt het?

Het aanmaken en koppelen van groepen gebruikers is heel eenvoudig. Hoe u dit kunt doen staat beschreven in de vernieuwde Ketenmachtiging Beheermodule handleiding.

Meer informatie? 

Bekijk de We-ID Ketenmachtigingen pagina, neem contact op met sales@we-id.nl of bekijk de veelgestelde vragen

Ook interessant

De rol van eHerkenning bij Schatkistbankieren

De rol van eHerkenning bij Schatkistbankieren

Op 6 november is het zover: "Mijn Schatkist" gaat live. Deze ontwikkeling is van groot belang voor publieke en semipublieke instellingen in Nederland. De grootste verandering is dat het gebruik van eHerkenning hierbij verplicht is. In deze blog zullen we de essentie...

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Er zijn op dit moment phishing-e-mails in de omgang die beweren afkomstig te zijn van de merknaam eHerkenning en waarin wordt gezegd dat u een EH4 aanvraag moet indienen. Dit is een valse e-mail. Wij willen u hier graag op attenderen omdat phishing-e-mails bedrieglijk...