Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

06-05-2021

Landelijk Asbestvolgsysteem (LAVS) verhoogt diensten naar EH2

Landelijk Asbestvolgsysteem naar betrouwbaarheidsniveau EH2

Nog een overheidsinstelling overgestapt naar een hoger eHerkenning betrouwbaarheidsniveau, in verband met de uitfasering van eHerkenning niveau 1 (EH1).

Het Landelijk asbestvolgsysteem (LAVS) verhoogt voor het aanvragen van startmeldingen, sloopmeldingen, wijzigingen, archiveren of juist heropenen van projecten namelijk naar betrouwbaarheidsniveau 2 (EH2). Vanaf 1 juli 2021 is het niet meer mogelijk om met een EH1 middel in te loggen bij LAVS. 

Verhoog uw eHerkenningsmiddel (EH1) en zorg ervoor dat u de juiste machtigingen heeft

Om te voorkomen dat u op 1 juli 2021 niet meer kunt inloggen bij LAVS, raden wij u aan uw eHerkenningsmiddel EH1 tijdig te verhogen naar EH2. Voor het aanvragen van een EH2 middel vragen wij extra gegevens om de bedrijfsidentiteit vast te leggen. Deze bieden meer veiligheid voor inloggen met uw eHerkenningsmiddel. 

U dient tijdens de aanvraag EH2 ook de juiste machtiging aan te vragen voor de dienst die u wilt gebruiken. Machtig uzelf of laat uw werkgever u machtigen om gebruik te maken van de dienst ‘Toegang tot het Landelijk Asbestvolgsysteem’ van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

(Dit is een oud bericht en niet meer van toepassing.)

Vragen over het aanvragen van uw eHerkenningsmiddel? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Vanaf 24 juni 2023 is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl.  Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten...

Vernieuwde We-ID website

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale...