04-05-2021

Vernieuwd aanvraagproces; Aanvraag meerdere KvK’s

We-ID aanvraag meerdere KvK’s

Vernieuwde We-ID aanvraag voor uitgebreide KvK structuren

We-ID heeft een nieuwe aanvraagmethode om in grote aantallen eHerkenningsmiddelen voor nieuwe collega’s en Kamer van Koophandel nummers tegelijk in te dienen. 

Het doel van de We-ID Meerdere KvK’s aanvraag is dat u eHerkenningsmiddelen van verschillende gebruikers kunt koppelen aan één of meerdere KvK-nummers. Dit zorgt voor een goed overzicht en voor maar één aanvraag! 

Wat is er nieuw

Voorheen was het aanvragen van eHerkenning voor meerdere KvK’s en gebruikers nogal ingewikkeld en was het soms nodig om achteraf nog losse aanvragen in te dienen. Ook had het oude proces te weinig controle-mogelijkheden om de aanvraag tussentijds te controleren. In het nieuwe aanvraag proces wordt u beter ondersteund en is de aanvraag sneller ingeregeld. Op deze manier kunt u gemakkelijk voor uw (complexe) bedrijfssituatie eHerkenning aanvragen. 

Hoe werkt het

De vernieuwde aanvraag meerdere KvK’s is opgebouwd uit een aantal stappen waarin u de juiste informatie voor de eHerkennings-aanvraag indient. Per stap vult u de gegevens in van uw collega’s en de KvK’s. Aan het einde van de aanvraag krijgt u een duidelijk overzicht van alle gegevens en kunt u deze controleren alvorens u deze opstuurt. Hierbij zit ook de prijsindicatie en een duidelijke instructie van de vervolgstappen. 

Het resultaat van de nieuwe aanvraag is dat de aanvragen sneller en makkelijker gecontroleerd kunnen worden door u maar ook door onze verwerkingsafdeling. Hierdoor kunt u sneller gebruik gaan maken van uw eHerkenningsmiddelen.

We-ID Beheermodule

Nadat u de meerdere KvK aanvraag heeft ingediend en de benodigde stukken zijn verwerkt, krijgen de beheerders die het eHerkenningsmiddel (van eH2+ of hoger) hebben geactiveerd, een melding dat zij gebruik kunnen gaan maken van de We-ID Beheermodule. Met de We-ID Beheermodule kunt u online machtigingen toevoegen, wijzigen, beëindigen, activeren en verlengen.

Benieuwd naar het proces? Start direct uw aanvraag.

Vragen over het aanvragen van uw eHerkenningsmiddel? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant