08-06-2023

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

 

Vanaf eind juli 2023 (aangepaste datum) is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl. 

Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten beschikbaar voor werk.nl:

    • Beheren van account(s)
      Met deze dienst kunt u bedrijfsprofielen aanmaken en beheren.
    • Plaatsen van vacatures en zoeken naar cv’s
      Met deze dienst kunt u vacatures plaatsen en naar cv’s zoeken.

Heeft u de machtiging voor beide diensten, dan kunt u alles wat nu ook mogelijk is met een account op werk.nl. Heeft u deze machtigingen nog niet, log dan in op uw We-ID Beheermodule om gemakkelijk de machtigingen te verstrekken.

Alle personen binnen uw organisatie die nu gebruikmaken van het account op werk.nl, hebben straks eHerkenning nodig om in te kunnen loggen op Mijnwerk.nl.

Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel op niveau EH3 of heeft u nog niet de juiste machtiging? Zorg dan dat u dit regelt voor eind juli zodat u ook daarna gebruik kunt blijven maken van de online werkgeversdienstverlening op werk.nl.

Wilt u het werk waarbij eHerkenning nodig is uitbesteden? Dan kunt u een intermediar machtigen. Dat doet u via een ketenmachtiging van We-ID

Wilt u kijken of uw eHerkenningsmiddel al geschikt is voor werk.nl? Bekijk dan de website van UWV voor meer informatie en een mogelijkheid om het eHerkenningsmiddel te testen.

Mocht u vragen hebben over uw huidige middel of over het aanvragen van een eHerkenningsmiddel, dan helpen wij u uiteraard graag.

 

Het We-ID team

 

 

 

Ook interessant

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u? Per 1 juli gaat Mijn Kadaster over op eHerkenning als inlogmethode. Dit is een belangrijke wijziging voor iedereen die de online diensten van het Kadaster gebruikt. We leggen hier kort uit wat u moet...

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...