08-06-2023

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

 

Vanaf eind juli 2023 (aangepaste datum) is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl. 

Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten beschikbaar voor werk.nl:

    • Beheren van account(s)
      Met deze dienst kunt u bedrijfsprofielen aanmaken en beheren.
    • Plaatsen van vacatures en zoeken naar cv’s
      Met deze dienst kunt u vacatures plaatsen en naar cv’s zoeken.

Heeft u de machtiging voor beide diensten, dan kunt u alles wat nu ook mogelijk is met een account op werk.nl. Heeft u deze machtigingen nog niet, log dan in op uw We-ID Beheermodule om gemakkelijk de machtigingen te verstrekken.

Alle personen binnen uw organisatie die nu gebruikmaken van het account op werk.nl, hebben straks eHerkenning nodig om in te kunnen loggen op Mijnwerk.nl.

Heeft u nog geen eHerkenningsmiddel op niveau EH3 of heeft u nog niet de juiste machtiging? Zorg dan dat u dit regelt voor eind juli zodat u ook daarna gebruik kunt blijven maken van de online werkgeversdienstverlening op werk.nl.

Wilt u het werk waarbij eHerkenning nodig is uitbesteden? Dan kunt u een intermediar machtigen. Dat doet u via een ketenmachtiging van We-ID

Wilt u kijken of uw eHerkenningsmiddel al geschikt is voor werk.nl? Bekijk dan de website van UWV voor meer informatie en een mogelijkheid om het eHerkenningsmiddel te testen.

Mocht u vragen hebben over uw huidige middel of over het aanvragen van een eHerkenningsmiddel, dan helpen wij u uiteraard graag.

 

Het We-ID team

 

 

 

Ook interessant