We-ID Functionaliteiten

Bij We-ID ontwikkelen wij onze diensten continue. Hieronder vindt u de nieuwste functionaliteiten.

eHerkenning gebruikers
opzeggen via de Beheermodule

Het is vanaf nu mogelijk om gebruikers op te zeggen via de Beheermodule. Het is dus niet meer nodig om hiervoor een formulier te gebruiken! Een handleiding van de Beheermodule en hoe u deze nieuwe functionaliteit kunt gebruiken kunt u hier downloaden.

Referentienummer toevoegen en aanpassen

Bij Ketenmachtigingen is het mogelijk om een referentienummer toe te voegen bij ketenmachtingen (zowel nieuwe als bestaande ketenmachtigingen). Daarnaast kan in de Beheermodule ook zoeken op dit referentienummer naast het KVK nummer.

Onze ‘Verstuur opnieuw’ functie is verbeterd

Het opnieuw versturen van de ketenmachtigingenaanvragen was al een begrip bij onze beheermodule. Deze hebben we recent verbeterdde Beheermodule neemt automatisch de gegevens over die waren ingevuld bij de eerste verzending van het contract. Uiteraard is het nog wel mogelijk om deze gegevens aan te passen mocht dat nodig zijn. Het belangrijkste van het opnieuw sturen van het contract is dat het naar het juist e-mailadres wordt verstuurd, daarom graag uw aandacht hiervoor. 

Geldigheidsduur openstaande aanvragen

Aanvragen worden vanaf nu automatisch verwijderd na drie maanden. Zo blijft de overzichtspagina in de beheermodule duidelijk en overzichtelijk. Gebruikt u de ‘verstuur opnieuw’ functie bij een aanvraag, dan start de periode van drie maanden weer opnieuw. Zodra een aanvraag (automatisch) is verwijderd, is deze niet meer te vinden in uw Beheermodule en is het verzonden contract ook niet meer geldig. Indien u alsnog een ketenmachtiging van deze relatie wilt, dan kunt u deze aanvraag opnieuw invoeren in de Beheermodule. 

Online eHerkenning koppelen aan meerdere organisaties

Naast het toevoegen van nieuwe collega’s in de beheermodule kunt u nu ook collega’s koppelen aan de organisaties waar u aan bent gekoppeld. Door deze nieuwe functionaliteit bent u in staat om met 1 account en alle koppelingen uw collega’s online toe te voegen