25-08-2023

eHerkenning van We-ID, de ideale oplossing voor uitzendbureaus

 

In onze steeds meer gedigitaliseerde samenleving worden we dagelijks geconfronteerd met verschillende online diensten en platforms die toegang vereisen tot onze persoonlijke gegevens. Of het nu gaat om inloggen bij overheidsinstanties of bij verscheidene private organisaties. Het delen van gegevens is een onderdeel van ons digitale leven geworden. Gelukkig bieden wij een gestroomlijnde oplossing voor deze uitdagingen. In dit blogartikel leggen wij u uit hoe We-ID als partner, uitzendbureaus stap voor stap begeleidt bij het aanvragen en implementeren van eHerkenningsmiddelen.

Wat is eHerkenning precies?
eHerkenning is een authenticatiemiddel dat bedrijven in Nederland gebruiken om veilig toegang te krijgen tot online diensten van overheidsorganisaties en andere instanties. Het fungeert als een digitale sleutel waarmee organisaties hun identiteit kunnen verifiëren en inloggen op een betrouwbare en veilige manier. eHerkenning is vergelijkbaar met DigiD, maar dan voor bedrijven. Met een eHerkenningsmiddel van We-ID krijgt u toegang tot de online diensten van meer dan 500 dienstverleners.


eHerkenning voor uitzendbureaus
Voor uitzendbureaus is het beheren van toegang tot verschillenden online diensten en systemen essentieel. Het proces van inloggen en machtigingen beheren kan echter complex en tijdrovend zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hoeveelheid machtigingen die beschikbaar zijn voor het
UWV-Werkgeversportaal, waar werkgevers gegevens over werknemers kunnen raadplegen, arbeidsongeschiktheidsmeldingen kunnen doen en subsidies kunnen aanvragen of bij het plaatsen van vacatures op Werk.nl. Het klaarzetten van een VOG-aanvraag bij dienst Justis voor een werknemer tot aan inloggen bij de arbeidsinspectie. Door eHerkenning te gebruiken, kunnen uitzendbureaus snel en veilig toegang krijgen tot deze diensten zonder de noodzaak van aparte inloggegevens voor elke instantie.

Hoe wij bij We-ID grote organisaties ondersteunen
Bij We-ID begrijpen we dat het implementeren van eHerkenning en het beheren ervan een uitdaging kan zijn voor organisaties. Daarom bieden wij speciale ondersteuning voor uitzendbureaus, om het gehele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We-ID wijst een toegewijde accountmanager toe aan elke organisatie. Deze accountmanager begeleidt de organisatie stap voor stap door het hele proces, van registratie tot het verkrijgen van de juiste machtigingen. We luisteren naar de behoeften van de organisatie, denken mee en ondersteunen waar dit gewenst is. Het doel is om een positieve ervaring te bieden en het proces zo efficiënt mogelijk te maken.

De voordelen van een samenwerking met We-ID
Door samen te werken met We-ID profiteren uitzendbureaus van diverse voordelen:

    • Vereenvoudigd proces: We-ID zorgt voor een gestroomlijnd proces van eHerkenning-implementatie, waardoor organisaties tijd en moeite besparen en zich kunnen richten op hun kernactiviteiten.

    • Deskundige begeleiding: De toegewijde accountmanagers van We-ID hebben uitgebreide kennis en ervaring en zijn in staat om organisaties te begeleiden bij elke stap van het proces.

    • We-ID brengt geen extra tarief in rekening voor het aantal machtigingen

Verscheidene uitzendbureaus, van groot tot klein, maken dan ook met groot genoegen gebruik van onze diensten en service.

 

Wilt u meer informatie over eHerkenningsmiddelen van We-ID, neem dan contact op, op het nummer 088 012 0282 of stuur een e-mail naar sales@we-id.nl

 

 

 

Ook interessant

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u? Per 1 juli gaat Mijn Kadaster over op eHerkenning als inlogmethode. Dit is een belangrijke wijziging voor iedereen die de online diensten van het Kadaster gebruikt. We leggen hier kort uit wat u moet...

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...