05-11-2020

10 jaar eHerkenning; onmisbaar, betrouwbaar, overal inzetbaar

Deze webinar heeft al plaatsgevonden.

Eén manier om veilig en betrouwbaar in te loggen voor bedrijven en organisaties. Dat was in 2010 het uitgangspunt. In 10 jaar tijd heeft eHerkenning zich bewezen als dé manier voor deze gebruikers om in te loggen bij overheidsorganisaties.

Dit jaar bestaat eHerkenning 10 jaar. We-ID (voorheen Connectis) stond samen met enkele andere marktpartijen en het ministerie van Economische Zaken (EZ) aan de basis van eHerkenning. Wij behoorden tot de eerste erkende leveranciers in 2010. Een goed moment om uitgebreid stil te staan bij de behaalde successen en toekomstige ontwikkelingen van eHerkenning dus! Met het overstappen van grote dienstverleners op eHerkenning zoals UWV en Belastingdienst en de toekomstige Wet digitale overheid lanceert eHerkenning gedurende het najaar een reeks communicatieactiviteiten met als voornaamste middelpunt de online talkshow op 5 november.

Online talkshow – 5 november 2020 11:00-12:00 uur

In de online talkshow wordt de totstandkoming, kracht en doorontwikkeling van eHerkenning besproken. Dit wordt gedaan met onder andere:

  • Directeur-generaal Marieke van Wallenburg, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,
  • Rogier van Dokkum, opdrachtgever eHerkenning, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,
  • Koos Veefkind, voormalig voorzitter Tactisch Beraad eHerkenning,
  • Frank Jonker, vertegenwoordiger erkende leveranciers eHerkenning,
  • Arije van Schaik-Colijn, Belastingdienst

In 1 uur wordt u helemaal bijgepraat, wordt er stilgestaan bij het ontstaan van eHerkenning en de mijlpalen die in de afgelopen 10 jaar zijn bereikt. Ook wordt er vooruit geblikt op de ontwikkelingen rond b2b-dienstverlening en de Wet digitale overheid.

Op eHerkenning, kortom, als dé manier van online identificatie nu en in de toekomst.

Op de website van eherkenning.nl kunt u zich aanmelden voor de online talkshow. Tevens leest u hier het eerste interview met Elly Plooij, voorzitter Strategisch Beraad eHerkenning, ontdekt u interessante weetjes en relevante quotes en ziet u welke mijlpalen eHerkenning gedurende 10 jaar bereikt heeft. De website wordt de komende maanden steeds verder aangevuld met nieuwe informatie!

Ook interessant

Klaar voor de Rapportageverplichting WPM

Klaar voor de Rapportageverplichting WPM

Vanaf 1 juli 2024 moeten bedrijven in Nederland met 100+ werknemers rapporteren over het zakelijke en woon-werkverkeer van hun personeel. Dit valt onder de nieuwe rapportageverplichting Werkgebonden Personenmobiliteit (WPM). Hier leest u hoe u zich hierop kunt...

Let op: nieuwe eHerkenning phishing mail in omgang

Let op: nieuwe eHerkenning phishing mail in omgang

Momenteel zijn er nieuwe phishing-e-mails in omloop die beweren afkomstig te zijn van eHerkenning en waarin wordt gevraagd om een EH4-aanvraag in te dienen. Dit is een valse e-mail. We willen u hierop attenderen omdat phishing-e-mails bedrieglijk echt kunnen lijken en...