04-09-2023

Webinar: App identificatie de nieuwste toevoeging aan ons aanvraagproces

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar op 28 september om 14:00 uur. Dit webinar heeft als thema “App Identificatie: De nieuwste toevoeging aan ons aanvraagproces” en belooft interessante inzichten te bieden over dit onderwerp. Hier zijn enkele details over wat u kunt verwachten:

Datum: 28 september
Tijd: 14:00 – 14:45 uur
Spreker: Casper Cammeraat – Team Lead Inside Sales

Agendapunten:

  1. Uitleg over de app: We zullen beginnen met een gedetailleerde uitleg over de nieuwe app-identificatie, wat het inhoudt en hoe het ons aanvraagproces verbetert.
  2. Op welk niveau heeft de app betrekking en wat zijn de proceswijzigingen: We zullen bespreken op welk niveau de app-identificatie van toepassing is en welke specifieke wijzigingen het met zich meebrengt in ons huidige proces.
  3. Het gebruik in de praktijk: U krijgt inzicht in hoe onze app-identificatie daadwerkelijk wordt toegepast en hoe het u kan helpen bij uw aanvragen.

Het webinar zal 45 minuten duren en er is ook tijd gereserveerd voor vragen en discussie na de presentatie.

Om deel te nemen aan dit webinar, kunt u zich eenvoudig registreren via de onderstaande link:


Bedankt voor uw interesse in We-ID en we hopen u op 28 september om 14:00 uur online te zien!

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u? Per 1 juli gaat Mijn Kadaster over op eHerkenning als inlogmethode. Dit is een belangrijke wijziging voor iedereen die de online diensten van het Kadaster gebruikt. We leggen hier kort uit wat u moet...

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...