04-09-2023

Webinar: App identificatie de nieuwste toevoeging aan ons aanvraagproces

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar op 28 september om 14:00 uur. Dit webinar heeft als thema “App Identificatie: De nieuwste toevoeging aan ons aanvraagproces” en belooft interessante inzichten te bieden over dit onderwerp. Hier zijn enkele details over wat u kunt verwachten:

Datum: 28 september
Tijd: 14:00 – 14:45 uur
Spreker: Casper Cammeraat – Team Lead Inside Sales

Agendapunten:

  1. Uitleg over de app: We zullen beginnen met een gedetailleerde uitleg over de nieuwe app-identificatie, wat het inhoudt en hoe het ons aanvraagproces verbetert.
  2. Op welk niveau heeft de app betrekking en wat zijn de proceswijzigingen: We zullen bespreken op welk niveau de app-identificatie van toepassing is en welke specifieke wijzigingen het met zich meebrengt in ons huidige proces.
  3. Het gebruik in de praktijk: U krijgt inzicht in hoe onze app-identificatie daadwerkelijk wordt toegepast en hoe het u kan helpen bij uw aanvragen.

Het webinar zal 45 minuten duren en er is ook tijd gereserveerd voor vragen en discussie na de presentatie.

Om deel te nemen aan dit webinar, kunt u zich eenvoudig registreren via de onderstaande link:


Bedankt voor uw interesse in We-ID en we hopen u op 28 september om 14:00 uur online te zien!

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Er zijn op dit moment phishing-e-mails in de omgang die beweren afkomstig te zijn van de merknaam eHerkenning en waarin wordt gezegd dat u een EH4 aanvraag moet indienen. Dit is een valse e-mail. Wij willen u hier graag op attenderen omdat phishing-e-mails bedrieglijk...

eHerkenning van We-ID, de ideale oplossing voor uitzendbureaus

eHerkenning van We-ID, de ideale oplossing voor uitzendbureaus

  In onze steeds meer gedigitaliseerde samenleving worden we dagelijks geconfronteerd met verschillende online diensten en platforms die toegang vereisen tot onze persoonlijke gegevens. Of het nu gaat om inloggen bij overheidsinstanties of bij verscheidene private...