26-09-2022

We-ID Webinar: Onze processen uitgelegd

Deze webinar heeft al plaatsgevonden.

Op 3 november a.s. om 10:00 uur legt Casper Cammeraat u graag onze processen uit voor het aanvragen of wijzigen van eHerkenningsmiddelen en/of ketenmachtigingen.

Gedurende dit webinar worden worden alle stappen met u doorlopen en legt Casper uit welke documenten benodigd zijn om uw aanvraag/wijziging te realiseren.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Het direct regelen van een EH3-middel voor één bedrijf
  • Aanvraag meerdere KVK’s
  • Het doorgeven van wijzigingen
  • Het aanvragen van ketenmachtigingen
  • De eHerkenning spoedprocedure

Het webinar is in het Nederlands en duurt maximaal 45 minuten, inclusief tijd om vragen te stellen. De presentatie is in handen van Casper Cammeraat (Inside Sales Executive) en zal gehost worden door Jasper Mierop (Regional Marketing Manager).

Kunt u deze datum niet aanwezig zijn, dan kunt u zich alsnog inschrijven! De opname zal dan na afloop per email met u worden gedeeld.

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

De rol van eHerkenning bij Schatkistbankieren

De rol van eHerkenning bij Schatkistbankieren

Op 6 november is het zover: "Mijn Schatkist" gaat live. Deze ontwikkeling is van groot belang voor publieke en semipublieke instellingen in Nederland. De grootste verandering is dat het gebruik van eHerkenning hierbij verplicht is. In deze blog zullen we de essentie...

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Er zijn op dit moment phishing-e-mails in de omgang die beweren afkomstig te zijn van de merknaam eHerkenning en waarin wordt gezegd dat u een EH4 aanvraag moet indienen. Dit is een valse e-mail. Wij willen u hier graag op attenderen omdat phishing-e-mails bedrieglijk...