Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

26-09-2022

We-ID Webinar: Onze processen uitgelegd

Deze webinar heeft al plaatsgevonden.

Op 3 november a.s. om 10:00 uur legt Casper Cammeraat u graag onze processen uit voor het aanvragen of wijzigen van eHerkenningsmiddelen en/of ketenmachtigingen.

Gedurende dit webinar worden worden alle stappen met u doorlopen en legt Casper uit welke documenten benodigd zijn om uw aanvraag/wijziging te realiseren.

Tijdens dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod;

  • Het direct regelen van een EH3-middel voor één bedrijf
  • Aanvraag meerdere KVK’s
  • Het doorgeven van wijzigingen
  • Het aanvragen van ketenmachtigingen
  • De eHerkenning spoedprocedure

Het webinar is in het Nederlands en duurt maximaal 45 minuten, inclusief tijd om vragen te stellen. De presentatie is in handen van Casper Cammeraat (Inside Sales Executive) en zal gehost worden door Jasper Mierop (Regional Marketing Manager).

Kunt u deze datum niet aanwezig zijn, dan kunt u zich alsnog inschrijven! De opname zal dan na afloop per email met u worden gedeeld.

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Vanaf 24 juni 2023 is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl.  Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten...

Vernieuwde We-ID website

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale...