Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

30-06-2022

We-ID Webinar: Ketenmachtigingen

Deze webinar heeft al plaatsgevonden.

Op donderdag 14 juli a.s. om 14:00uur vertelt Casper Cammeraat over de ketenmachtigingen van We-ID.

In dit webinar legt hij uit wat ketenmachtigingen zijn en hoe ketenmachtigingen (door u) gebruikt kunnen worden. Dit wordt ondersteund met een korte demonstratie van de (ketenmachtigingen)beheermodule.

Tijdens het Webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is een ketenmachtiging
  • Ketenmachtigingen beheren via de beheermodule
  • De verschillende soorten machtigingen
  • Hoe kan ik een ketenmachtiging aanpassen
  • Hoe kan ik een ketenmachtiging afgeven

Het webinar is in het Nederlands, duurt zo’n 30 minuten inclusief tijd om vragen te stellen. De presentatie is in handen van Casper Cammeraat (Inside Sales Executive) en zal gehost worden door Jasper Mierop (Regional Marketing Manager).

Mocht u na inschrijving verhinderd zijn dan ontvangt u na afloop van het webinar alsnog een link met de webcast en slides. 

Om onze webinars nog beter te maken, zijn wij sinds februari overgestapt naar een nieuw webinar platform genaamd TwentyThree. U zult naast verbeterde styling, uiteraard nog steeds onze vertrouwde sprekers te zien krijgen!

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Vanaf 24 juni 2023 is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl.  Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten...

Vernieuwde We-ID website

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale...