30-06-2022

We-ID Webinar: Ketenmachtigingen

Deze webinar heeft al plaatsgevonden.

Op donderdag 14 juli a.s. om 14:00uur vertelt Casper Cammeraat over de ketenmachtigingen van We-ID.

In dit webinar legt hij uit wat ketenmachtigingen zijn en hoe ketenmachtigingen (door u) gebruikt kunnen worden. Dit wordt ondersteund met een korte demonstratie van de (ketenmachtigingen)beheermodule.

Tijdens het Webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is een ketenmachtiging
  • Ketenmachtigingen beheren via de beheermodule
  • De verschillende soorten machtigingen
  • Hoe kan ik een ketenmachtiging aanpassen
  • Hoe kan ik een ketenmachtiging afgeven

Het webinar is in het Nederlands, duurt zo’n 30 minuten inclusief tijd om vragen te stellen. De presentatie is in handen van Casper Cammeraat (Inside Sales Executive) en zal gehost worden door Jasper Mierop (Regional Marketing Manager).

Mocht u na inschrijving verhinderd zijn dan ontvangt u na afloop van het webinar alsnog een link met de webcast en slides. 

Om onze webinars nog beter te maken, zijn wij sinds februari overgestapt naar een nieuw webinar platform genaamd TwentyThree. U zult naast verbeterde styling, uiteraard nog steeds onze vertrouwde sprekers te zien krijgen!

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar over eHerkenning op Mijn Kadaster. Dit webinar vindt plaats op 10 juni 2024 om 13:00 uur en wordt gepresenteerd door Sam Ogilvie - Inside Sales. Datum: 10 juni 2024Tijd: 13:00 - 13:45 uurSpreker: Sam...