30-06-2022

We-ID Webinar: Ketenmachtigingen

Deze webinar heeft al plaatsgevonden.

Op donderdag 14 juli a.s. om 14:00uur vertelt Casper Cammeraat over de ketenmachtigingen van We-ID.

In dit webinar legt hij uit wat ketenmachtigingen zijn en hoe ketenmachtigingen (door u) gebruikt kunnen worden. Dit wordt ondersteund met een korte demonstratie van de (ketenmachtigingen)beheermodule.

Tijdens het Webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is een ketenmachtiging
  • Ketenmachtigingen beheren via de beheermodule
  • De verschillende soorten machtigingen
  • Hoe kan ik een ketenmachtiging aanpassen
  • Hoe kan ik een ketenmachtiging afgeven

Het webinar is in het Nederlands, duurt zo’n 30 minuten inclusief tijd om vragen te stellen. De presentatie is in handen van Casper Cammeraat (Inside Sales Executive) en zal gehost worden door Jasper Mierop (Regional Marketing Manager).

Mocht u na inschrijving verhinderd zijn dan ontvangt u na afloop van het webinar alsnog een link met de webcast en slides. 

Om onze webinars nog beter te maken, zijn wij sinds februari overgestapt naar een nieuw webinar platform genaamd TwentyThree. U zult naast verbeterde styling, uiteraard nog steeds onze vertrouwde sprekers te zien krijgen!

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

De rol van eHerkenning bij Schatkistbankieren

De rol van eHerkenning bij Schatkistbankieren

Op 6 november is het zover: "Mijn Schatkist" gaat live. Deze ontwikkeling is van groot belang voor publieke en semipublieke instellingen in Nederland. De grootste verandering is dat het gebruik van eHerkenning hierbij verplicht is. In deze blog zullen we de essentie...

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Let op: eHerkenning phishing mail in omgang

Er zijn op dit moment phishing-e-mails in de omgang die beweren afkomstig te zijn van de merknaam eHerkenning en waarin wordt gezegd dat u een EH4 aanvraag moet indienen. Dit is een valse e-mail. Wij willen u hier graag op attenderen omdat phishing-e-mails bedrieglijk...