14-05-2024

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar over eHerkenning op Mijn Kadaster. Dit webinar vindt plaats op 10 juni 2024 om 13:00 uur en wordt gepresenteerd door Sam Ogilvie – Inside Sales.

Datum: 10 juni 2024
Tijd: 13:00 – 13:45 uur
Spreker: Sam Ogilvie – Inside Sales

Agendapunten:

 1. Introductie eHerkenning
  • Wat is eHerkenning en welk niveau is benodigd?
 2. Het EH3 aanvraagproces
  • Hoe kunt u een eHerkenningsmiddel op niveau 3 (EH3) aanvragen?
 3. Gebruik en activering
  • Het activeren van uw eHerkenningsmiddel en identificatiemogelijkheden.
 4. Inloggen en koppeling met Mijn Kadaster
  • Inloggen via eHerkenning op Mijn Kadaster en het koppelen van uw account.
 5. Demonstratie Beheermodule
  • Een demo van het portaal voor toevoegen/verwijderen van personen en machtigingen.
 6. Stappenplan en afsluiting
  • Een handig stappenplan voor EH3-aanvragers en een samenvatting van de belangrijkste punten.
 7. Q&A

Het webinar zal ongeveer 40 minuten duren, inclusief tijd voor vragen en discussie na de presentatie.

Schrijf u nu in via onderstaande link en ontdek hoe u eenvoudig een eHerkenningsmiddel op niveau 3 (EH3) kunt aanvragen en gebruiken voor Mijn Kadaster.


Bedankt voor uw interesse in We-ID en we hopen u op 10 juni om 13:00 uur online te zien!

Vragen over eHerkenning? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn toeslagen’

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn toeslagen’

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn toeslagen’ Bewindvoerders en andere financiële hulpverleners hebben nu ook de mogelijkheid om toeslagzaken te regelen via eHerkenning. Dit zakelijk inlogmiddel biedt veilig toegang tot ‘Mijn toeslagen’, het toeslagenportal van de...