08-05-2023

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website.

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale identiteit en het beschermen van hun persoonlijke informatie online. Met onze nieuwe en verbeterde website, willen we onze klanten nog beter in staat stellen om hun digitale identiteit te beschermen en hun online veiligheid te waarborgen.

Na het doen van uitgebreid onderzoek hebben wij onze website aangepast om aan de behoeften van zowel onze nieuwe als onze huidige klanten te voldoen. 

Niet alleen het uiterlijk, maar ook de structuur is aangepast. Met deze nieuwe structuur hebben wij ernaar gestreefd dat iedereen die onze website bezoekt, zo snel mogelijk bij het juiste antwoord uitkomt. Of het nu een nieuw eHerkenningsmiddel aanvragen is, of aanpassingen doen aan het huidige eHerkenningsmiddel, vanaf vandaag gaat dit even makkelijk. Onze website biedt nu meer gebruiksgemak, duidelijkere informatie en nog betere functionaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld onze homepagina uitgebreid en verbeterd, zodat onze klanten makkelijker en sneller antwoorden kunnen vinden op al hun vragen en onze meest belangrijke pagina’s beschikbaar gemaakt in het Engels. Wij streven ernaar onze Engelse content in de loop van de tijd steeds meer uit te breiden. Ook zullen binnenkort de aanvraagschermen meegaan in de nieuwe stijl.

We zijn er trots op dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en we blijven ons platform continu verbeteren om aan jullie behoeften te voldoen. We hopen dat u onze vernieuwde website met veel plezier zult gebruiken.

Groet,

Het We-ID team

Ook interessant

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar over eHerkenning op Mijn Kadaster. Dit webinar vindt plaats op 10 juni 2024 om 13:00 uur en wordt gepresenteerd door Sam Ogilvie - Inside Sales. Datum: 10 juni 2024Tijd: 13:00 - 13:45 uurSpreker: Sam...