Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

08-05-2023

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website.

We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. 

We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale identiteit en het beschermen van hun persoonlijke informatie online. Met onze nieuwe en verbeterde website, willen we onze klanten nog beter in staat stellen om hun digitale identiteit te beschermen en hun online veiligheid te waarborgen.

Na het doen van uitgebreid onderzoek hebben wij onze website aangepast om aan de behoeften van zowel onze nieuwe als onze huidige klanten te voldoen. 

Niet alleen het uiterlijk, maar ook de structuur is aangepast. Met deze nieuwe structuur hebben wij ernaar gestreefd dat iedereen die onze website bezoekt, zo snel mogelijk bij het juiste antwoord uitkomt. Of het nu een nieuw eHerkenningsmiddel aanvragen is, of aanpassingen doen aan het huidige eHerkenningsmiddel, vanaf vandaag gaat dit even makkelijk. Onze website biedt nu meer gebruiksgemak, duidelijkere informatie en nog betere functionaliteit. Zo hebben we bijvoorbeeld onze homepagina uitgebreid en verbeterd, zodat onze klanten makkelijker en sneller antwoorden kunnen vinden op al hun vragen en onze meest belangrijke pagina’s beschikbaar gemaakt in het Engels. Wij streven ernaar onze Engelse content in de loop van de tijd steeds meer uit te breiden. Ook zullen binnenkort de aanvraagschermen meegaan in de nieuwe stijl.

We zijn er trots op dat we onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en we blijven ons platform continu verbeteren om aan jullie behoeften te voldoen. We hopen dat u onze vernieuwde website met veel plezier zult gebruiken.

Groet,

Het We-ID team

Ook interessant

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Vanaf 24 juni 2023 is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl.  Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten...

eHerkenning voor bewindvoerders

eHerkenning voor bewindvoerders

Sinds kort is het mogelijk dat professionele bewindvoerders via eHerkenning kunnen inloggen bij ‘Mijn Belastingdienst’. Hierdoor bent u niet langer afhankelijk van cliënten met machtigingscodes die het traject vertragen, maar kunt u veilig en makkelijk inloggen met uw...