Veilig en snel
Goedkoopste in de markt
Advies op maat

25-03-2021

Nieuwe styling inlogschermen voor inloggen bij dienstverleners

Vertrouwd inloggen via inlogschermen van We-ID

Vanaf aankomend weekend zult u nieuwe styling tegenkomen als u gaat inloggen bij aangesloten dienstverleners. 

Met deze styling willen we de vertrouwde uitstraling van We-ID weergeven. De functionaliteiten van de schermen blijven hetzelfde, maar worden in deze nieuwe stijl duidelijker voor de klant. Er is nu bijvoorbeeld sneller te navigeren naar voorwaarden, support en contact.

Ook is er de mogelijkheid om via het inlogscherm direct een eHerkenningsmiddel bij We-ID aan te vragen. Dit is vooral handig voor klanten die nog niet beschikken over bijvoorbeeld het juiste betrouwbaarheidsniveau of de juiste machtiging.

U gaat de nieuwe styling vanaf aankomend weekend tegenkomen bij aangesloten dienstverleners tijdens het inloggen met eHerkenning!

De schermen zullen er als afbeelding hieronder eruit komen te zien.

Vragen over het aanvragen van uw eHerkenningsmiddel? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Inloggen met eHerkenning op Werk.nl

Vanaf 24 juni 2023 is het alleen nog maar mogelijk om in te loggen met eHerkenning op werk.nl.  Om in te kunnen loggen met eHerkenning op de portalen van UWV heeft u een eHerkenningsmiddel nodig op minimaal betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3). Er zijn 2 diensten...

Vernieuwde We-ID website

Vernieuwde We-ID website

Met trots presenteren wij u de vernieuwde We-ID website. We hebben de afgelopen tijd hard gewerkt om onze website te verbeteren en zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.  We-ID is een platform dat mensen helpt bij het beheren van hun digitale...