25-03-2021

Nieuwe styling inlogschermen voor inloggen bij dienstverleners

Vertrouwd inloggen via inlogschermen van We-ID

Vanaf aankomend weekend zult u nieuwe styling tegenkomen als u gaat inloggen bij aangesloten dienstverleners. 

Met deze styling willen we de vertrouwde uitstraling van We-ID weergeven. De functionaliteiten van de schermen blijven hetzelfde, maar worden in deze nieuwe stijl duidelijker voor de klant. Er is nu bijvoorbeeld sneller te navigeren naar voorwaarden, support en contact.

Ook is er de mogelijkheid om via het inlogscherm direct een eHerkenningsmiddel bij We-ID aan te vragen. Dit is vooral handig voor klanten die nog niet beschikken over bijvoorbeeld het juiste betrouwbaarheidsniveau of de juiste machtiging.

U gaat de nieuwe styling vanaf aankomend weekend tegenkomen bij aangesloten dienstverleners tijdens het inloggen met eHerkenning!

De schermen zullen er als afbeelding hieronder eruit komen te zien.

Vragen over het aanvragen van uw eHerkenningsmiddel? Neem contact op met onze klantenservice of bekijk de veelgestelde vragen.

Ook interessant

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u?

Mijn Kadaster stapt over op eHerkenning: Wat betekent dit voor u? Per 1 juli gaat Mijn Kadaster over op eHerkenning als inlogmethode. Dit is een belangrijke wijziging voor iedereen die de online diensten van het Kadaster gebruikt. We leggen hier kort uit wat u moet...

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...