01-05-2024

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn toeslagen’

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn toeslagen’

Bewindvoerders en andere financiële hulpverleners hebben nu ook de mogelijkheid om toeslagzaken te regelen via eHerkenning. Dit zakelijk inlogmiddel biedt veilig toegang tot ‘Mijn toeslagen’, het toeslagenportal van de Belastingdienst. Voorheen was het regelen van financiële zaken voor mensen alleen mogelijk via de persoonlijke DigiD van de hulpvrager. Om dit te doen, logt u in op ‘Mijn toeslagen’ bij de Belastingdienst via het tabblad ‘Voor iemand anders’. Kies vervolgens de optie ‘Ik heb een geldige machtiging’ en selecteer ‘Inloggen met eHerkenning’.

Meer informatie?

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via 088-0120 282 of stuur een mail naar sales@we-id.nl. Wij staan klaar om u te assisteren.

Ook interessant

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

UWV Mijn Gegevensdiensten vanaf 14 juni 2024 alleen nog EH4

eHerkenning biedt toegang tot ‘Mijn Gegevensdiensten’ van UWV op niveau EH4 Het UWV portaal “Mijn Gegevensdiensten” zal vanaf 14 juni 2024 alleen nog maar toegankelijk zijn met een eHerkenningsmiddel op niveau 4 (EH4). Dit besluit is gemaakt op basis van toetsing...

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

We-ID webinar: eHerkenning op Mijn Kadaster

Wij nodigen u graag uit voor ons aankomende We-ID webinar over eHerkenning op Mijn Kadaster. Dit webinar vindt plaats op 10 juni 2024 om 13:00 uur en wordt gepresenteerd door Sam Ogilvie - Inside Sales. Datum: 10 juni 2024Tijd: 13:00 - 13:45 uurSpreker: Sam...