Account upgraden

Zijn er collega’s binnen uw organisatie die een hoger niveau eHerkenning nodig hebben? Dan kunt u dat als beheerder heel eenvoudig zelf regelen in de We-ID BeheermoduleEen beheerder kan een ander middel upgraden tot maximaal het eigen niveau.

Mocht u geen gebruik maken van de We-ID Beheermodule, lees dan verder hoe u het account alsnog kunt upgraden. 

Upgraden zonder Beheermodule

Bepaal naar welk niveau u wilt upgraden en volg het reguliere proces voor het aanvragen van eHerkenningsmiddel(en). Voor meer informatie kunt u hier de uitleg bekijken: Hoe werkt upgraden?

Upgraden naar EH2

Met een eHerkenningsmiddel van We-ID kunt u inloggen bij organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. Klik op onderstaande button om uw eHerkenningsmiddel EH2 aanvraag te starten of een extra EH2 gebruiker aan het bestaande EH account toe te voegen.

Upgraden naar EH2+

Met een eHerkenningsmiddel van We-ID kunt u inloggen bij organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. Klik op onderstaande button om uw eHerkenningsmiddel EH2+ aanvraag te starten of een extra EH2+ gebruiker aan het bestaande EH account toe te voegen. Vanaf EH2+ doet u dit in de Beheermodule.

Upgraden naar EH3

Met een eHerkenningsmiddel van We-ID kunt u inloggen bij organisaties die zijn aangesloten op eHerkenning. Klik op onderstaande button om uw eHerkenningsmiddel EH3 aanvraag te starten of een extra EH3 gebruiker aan het bestaande EH account toe te voegen. Vanaf EH2+ doet u dit in de Beheermodule.