eHerkenning voor besloten vennootschap (BV)

eHerkenning is een gestandaardiseerd inlogsysteem vergelijkbaar met DigiD, maar dan voor bedrijven. Met een eHerkenningsmiddel van We-ID krijgen besloten vennootschappen toegang tot de online diensten van de ruim 500 overheidsinstellingen en particuliere dienstverleners die zijn aangesloten op eHerkenning.

Welk niveau heeft u nodig om in te loggen als BV

Ondernemers met een besloten vennootschap kunnen niet zonder eHerkenning op betrouwbaarheidsniveau 3. EH3 is onder andere nodig om veilig in te loggen bij de Belastingdienst, de Douane, DUO en UWV. Ons advies is om direct een EH3-middel aan te schaffen. Zo voorkomt u dat u voor een gesloten digitale deur staat.

EH3 Tarieven

EH3

1 jaar

€ 41,-

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

EH3

3 jaar

€ 29,95

per jaar

Veel gebruikt voor:

UWV, DNB, Douane

Overlijdensaangifte

Aanvraag meerdere KvK's

Overzichtelijk uw medewerkers toegang geven tot een uitgebreide KVK-structuur.

Veel gebruikt voor:

2 of meer KvK-nummers

Complexe KvK structuur

Grotere organisaties

Hoe zorgt EH3 voor extra veiligheid?

Op eHerkenning niveau 3 worden persoonsgegevens op locatie gecontroleerd aan de hand van een origineel identiteitsbewijs. Na uitgifte van het middel logt de gebruiker in met een gebruikersnaam, wachtwoord en een ‘tweede factor’ zoals een sms-code of een pincode. Dit verkleint de kans op identiteitsfraude. Om in te loggen namens een Besloten Vennootschap, heeft een fraudeur namelijk niet genoeg aan een gestolen of gekraakt wachtwoord.  

Hoe vraag ik als BV eHerkenning aan?

De aanvraag van eHerkenning voor een BV is hetzelfde als de reguliere aanvraag. Met spoed een eHerkenningsmiddel nodig? Daarvoor bieden wij een spoedprocedure. Bel hiervoor met onze klantenservice (085-0239330) of bekijk onze spoedprocedure pagina.

Levert u het identiteitsbewijs of het rijbewijs aan, houd u er dan rekening mee dat u een kopie van de voor- én achterkant meestuurt. Bij een paspoort is de voorkant voldoende. Bekijk hier hoe u het identiteitsbewijs op een veilige en correcte manier kunt aanleveren.

Wat als ik meerdere BV’s heb?

U kunt de verschillende KVK-nummers van uw bv’s koppelen aan één eHerkenningsmiddel. We-ID heeft speciaal hiervoor de procedure ‘Aanvraag meerdere KVK’s’ ontwikkeld. Via deze procedure kunt u in bulk medewerkers eHerkenningstoegang geven voor meerdere KVK’s (twee of meer). Het is dus niet nodig om per organisatie een eHerkenning aan te vragen.